Covoare personalizate

Covoare personalizate - Logo Premium

Acum puteți obține faimoasele noastre covorașe Logo Premium, proiectate la comandă, cu bonusul suplimentar al unei suprafețe bogate și mai adânci. Impresionează-ți oaspeții cu un covoraș de intrare de lux, unde poți simți efectiv diferența sub picioare.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate exterior - Logo Outdoor

Modele personalizate pentru covorașul de exterior suprem!

Practic, toată lumea este familiarizată cu tipul de covorașe de iarbă de exterior cu fibre care zgârie. Aceste covorașe sunt extrem de rezistente la intemperii și deosebit de insensibile la murdărie, ceea ce le face ideale pentru utilizare în aer liber.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate intare trafic intens - Logo+

Acest covor personalizat îndeplinește două funcții simultan... Logo-urile și graficele vii, în culori vii, îl fac să atragă ochiul excelent, excelent pentru utilizare promoțională și plasare la punctul de cumpărare.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate intare trafic mediu - Logo

Acest covor personalizat îndeplinește două funcții simultan...

Logo-urile și graficele vii, în culori vii, îl fac să atragă ochiul excelent, excelent pentru utilizare promoțională și plasare la punctul de cumpărare.

De asemenea, funcționează perfect ca covoraș pentru controlul prafului, ceea ce îl face ideal pentru intrările de afaceri și zonele de recepție. Un adevărat campion al covorașelor pentru industria serviciilor profesionale.

Mai departe


Covoare personalizate

Comfort Design

Comfort Design este un covoraș pentru utilizarea în locuri în care oamenii trebuie să stea în picioare pentru o perioadă lungă de timp.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate intare trafic redus - Logo Residential

Întărește-ți marca cu un covor personalizat

Covorul Logo este covorașul imprimat personalizat care este perfect pentru zonele cu trafic redus și garantează un efect atrăgător.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate - Logo Runner

Un covor pentru staruri și nu numai....

EXTRA-LUNG - Covor până în 20 m și mai departe când sunt amplasați cap la cap. Oferă multe noi posibilități creative pentru coridoare, spații mari și intrări.

EXTRA-PLUSH - Cu o densitate care este cu 60% mai mare decât materialul nostru standard Logo+, puteți simți de fapt diferența sub picior.

EXTRA PUTERNIC - Suprafața grea și suportul din vinil se combină pentru a face din Logo Runner unul dintre cele mai dure covorașe.

Mai departe


Covoare personalizate

Covoare personalizate - Logo Eveniment

Pentru evenimente speciale și exclusive!

Ieșiți în evidență în mulțime cu „Semnele pe podea” unice, perfecte pentru evenimente și expoziții. Capacitatea noastră avansată de imprimare permite o reproducere excelentă a imaginii și o claritate grafică superbă.

Mai departe


Covoare personalizate

​Covoare personalizate cauciuc - Logo Cauciuc

Tip covor: trafic intens; Curățare: spălare cu furtun de înaltă presiune; Compoziție: Cauciuc nitril 100%; Lățime bordură cauciuc: 20 mm; Grosime: apr. 3 mm

Mai departe


Covoare personalizate

​Covoare personalizate - Logo Big Size

Mare, mai mare, MARE MARE!

Big-Size este soluția perfectă pentru orice companie sau brand care își propune să crească gradul de conștientizare și recunoaștere. Ideal pentru standuri expoziționale, evenimente sau zone de promovare din magazine sau magazine universale.

Mai departe


Vă sunăm noi

Introduceți numărul de telefon și un coleg de al nostru vă va suna

Recomandări

Ce spun clienții?

Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne pe Whatsapp