Servicii complete prestate de o echipă profesionistă

Suntem parteneri de încredere care oferă servicii de vânzare carpete lavabile personalizate, apreciem că, folosind covoarele noastre veți reuși să menţineţi aspectul şi curăţenia spaţiilor Dumneavoastră interioare atât în prezent, cât şi pe termen lung. Noi nu livrăm doar carpete, oferim soluţii practice şi servicii de personalizare.
Aspect şi curăţenie impecabilă

Soluţiile de calitate susţin imaginea corespunzătoare a spaţiilor Dumneavoastră interioare. Carpetele amplasate corect îmbunătăţesc funcţionalitatea şi aspectul spaţiilor din clădirile Dumneavoastră. Carpetele de calitate de la COVORPERSONALIZAT menţin pardoselile curate, igenizate, le protejează de zgârieturi, serviciul de personalizare este un instrument pentru întărirea brandu-ului Dumneavoastră și o cale de interacţiune cu oaspeții Dumneavoastră.

Folosind covoarele noastre timpul alocat pentru curăţenie şi costuri se reduce considerabil.

Nici traficul intens nu atenuează caracteristicile foarte bune ale carpetelor COVORPERSONALIZAT, care sunt produse de înaltă calitate și de necesitate pentru clienții noștri.
Experienţa unor servicii de calitate

În calitate de partener, Dumneavoastră câştigaţi si datorită consecvenței noastre de a alege procese şi materiale care protejează mediul înconjurător.


Facem pardoseala expresivă.

Covoare

Tipuri de covoare

Covoare personalizate

Comfort Design

Comfort Design este un covoraș pentru utilizarea în locuri în care oamenii trebuie să stea în picioare pentru o perioadă lungă de timp.

Mai departe
Covoare personalizate

Covoare personalizate - Logo Premium

Acum puteți obține faimoasele noastre covorașe Logo Premium, proiectate la comandă, cu bonusul suplimentar al unei suprafețe bogate și mai adânci. Impresionează-ți oaspeții cu un covoraș de intrare de lux, unde poți simți efectiv diferența sub picioare.

Mai departe
Covoare personalizate

Covoare personalizate intare trafic intens - Logo+

Grafică personalizată pe o suprafață fină și atractivă

Din punct de vedere vizual, acest covoraș este greu de învins, Logo Premium oferă o textură fină a suprafeței, care este ideală pentru imprimarea la comandă, cum ar fi logo-uri și modele cu detalii fine sau complicate.

Mai departe

Vă sunăm noi

Introduceți numărul de telefon și un coleg de al nostru vă va suna

Recomandări

Ce spun clienții?

Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne pe Whatsapp